Ik geef richting aan uw uitdaging

Op zoek naar iemand die samen met uw organisatie iets nieuws van de grond kan tillen, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Management


Ik ben gepokt en gemazeld in (strategisch) programma management, kwartiermakerschap, procesmanagagement en projectleiding.

Schrijven


Behalve het op de rails zetten en aansturen van grote en kleine programma’s ben ik ook geïnteresseerd in het schrijven/redigeren van teksten.

Overtuigen


Ik ben neerlandicus en cum laude afgestudeerd op argumentatie. Mijn specialisme is het opzetten van een goede tekststructuur die overtuigt.

Specialismen

Ik werk met jou, niet voor jou

Kennismakelaar
Neerlandicus
Programmamanager
Pionier
Argumentatiespecialist
Procesmanager

Over Ria

Dit ben ik, hier moet je het mee doen

Ik ben gepokt en gemazeld in (strategisch) programma management, kwartiermakerschap, procesmanagagement en projectleiding van nieuwe initiatieven. Groot en klein! Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met het aanvragen, uitvoeren/sturen, verantwoorden van subsidietrajecten inclusief het financiële deel. Mijn werkgebieden zijn; transformatie, stedenbouw, infrastructuur, architectuur, duurzaamheid, onderwijs, water en cultuur.

CIV - Bio Sciences
Campus Gouda
CIV - Welzijn & Zorg
mbo rijnland
gemeente Schiedam
Hartstichting Den Haag

Leuke reacties

ik ben meer dan een consultant

We are motivated by the satisfaction of our clients. Put your trust in us and share in our growth Asset Management is made up of a team of expert, committed and experienced people with a passion for financial markets. Our goal is to achieve continuous and sustainable growth of our clients.

Naam, Gemeente Schiedam